Το Ξενοδοχείο Faros στην Αγία Νάπα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύεται με το “Certificate of Excellence” από τον Παγκοσμίως γνωστό ιστότοπο “Trip Advisor”.

Τo Ξενοδοχείο έχει καταφέρει από την 23η θέση που βρισκόταν το 2012 να ανέβει στην 8η θέση που είναι σήμερα μεταξύ 104 Ξενοδοχειακών καταλυμάτων που λειτουργούν στην περιοχή Αγίας Νάπας. Ταυτόχρονα ευρίσκεται στην 2η θέση στην κατηγορία 3* και αυτό οφείλεται στα πολύ κολακευτικά σχόλια που εξέφρασαν οι πελάτες του Ξενοδοχείου για το προϊόν και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση από τις τρεις προγραμματιζόμενες ανακαινίσεις / επεκτάσεις. Έχουν ανακαινιστεί πλήρως όλα τα δωμάτια, μεγαλώνοντας το εμβαδό τους, προσθέτοντας καινούργια μεταλλικά μπαλκόνια με διαφανές γυαλί και deck, ενώ το εσωτερικό των δωματίων είναι εμπλουτισμένο με μοντέρνα έπιπλα και όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Οι επόμενες δυο φάσεις περιλαμβάνουν την προσθήκη καινούργιων δωματίων αλλά και την αναβάθμιση / επέκταση των κοινόχρηστων χώρων με την προοπτική το Ξενοδοχείο να αναβαθμιστεί σε 4*.
Από την Διεύθυνση του Ξενοδοχείου τονίζεται: “Οι βαθμολογίες και οι θετικές αξιολογήσεις των πελατών μας δίνουν ακόμα πιο ισχυρό κίνητρο να βελτιώσουμε περαιτέρω και να εμπλουτίσουμε το προϊόν. Είμαστε σε ένα πολύ ευαίσθητο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, με μεγάλη συνδρομή στην Κυπριακή οικονομία, και η προσπάθεια όλων μας στο Faros είναι η προσφορά της καλύτερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.”