Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδας-Κύπρου 2014-2020 και της πράξης Re-Cult Magnum, για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα την πολιτιστική και θρησκευτική μας κληρονομιά.

Η πράξη ReCult Magnum αποτελεί μία ολοκληρωμένη στρατηγική αξιοποίησης του θρησκευτικού αποθεματικού, μέσω της καταγραφής και της ψηφιακής αποτύπωσης των μνημείων, της δημιουργίας ενιαίας τουριστικής ταυτότητας (branding) για την Ελλάδα και την Κύπρο ως προορισμών θρησκευτικού τουρισμού ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, αλλά και της ανάπτυξης δεξιοτήτων και γνώσεων των επαγγελματιών του τουρισμού, του κλήρου και των επιστημόνων. Στην πράξη συμμετέχουν επίσης η Εκκλησία της Ελλάδος, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου και το ΤΕΠΑΚ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΤΕΚ.

 Κάθε κύκλος έχει διάρκεια 30 ωρών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά.

Ο επόμενος κύκλος διεξάγεται στη Λεμεσό στο ξενοδοχείο Ajax στις 05/05, 06/05, 08/05 και 13/05 από τις 9π.μ έως τις 5μμ.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Αίτηση Συμμετοχής

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας