Έξι Σεφ βραβευμένοι με Αστέρες Μισελέν στο ALDIANA Κύπρου!

Μοναδική παρέλαση γαστρονομικών κορυφαίων στο ξενοδοχείο ALDIANA στην Αλαμινό πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 22 – 29 Ιουνίου 2015. Για πρώτη ίσως φορά στην Κύπρο, 6 κορυφαίοι starchefs, βραβευμένοι από 1μέχρι 3 αστέρες Michelin, παρευρέθηκαν και συνδημιούργησαν για μια βδομάδα στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ «GourmetGipfel 2015”προς τέρψη των επισκεπτών και καλεσμένων του ξενοδοχείου.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκανμε δύο ανεπανάληπτα events. Tο “WatchingtheStars – KitchenPartywith 7 livecookingstations» την Τετάρτη 24 Ιουνίου και την επίσημη εσπερίδα γκαλά «CirqueduGourmet” που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2015.

Η εκδήλωση ‘GastronomieGipfel’είναι θεσμός της εταιρείας ALDIANA και διεξάγεται ετήσια σ’ ένα από τα ξενοδοχεία της, ενώ για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, σαν αποτέλεσμα των ενεργειών του γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Walter Κril.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Κύπρο να υποδέχεται συνολικά 6 αστέρες της Υψηλής Μαγειρικής Τέχνης, και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ξενοδοχείο ALDIANA που κατάφερε να προσελκύσει ένα τέτοιου ψηλού επιπέδουγαστρονομικό γεγονός.