Δυο ακόμη διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της Stademos Hotels PLC. Το πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο και το αναβαθμισμένο 4 αστέρων Mediterranean στη Λεμεσό, κατέκτησαν το διεθνούς φήμης βραβείο “Award of Excellence” για τη χρονιά 2014, από το Booking.com.

“Είναι μια διάκριση η οποία αντικατοπτρίζει την επιτυχία των προσπαθειών μας για παροχή εξαίρετων υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας”, αναφέρει ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Stademos Hotels, κ. Κυριάκος Πύριλλος. “Η βράβευση του Elysium όπως και του Mediterranean με το Award of Excellence” επισημαίνει, “είναι αποτέλεσμα των εξαιρετικών σχολίων που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Booking.com οι επισκέπτες μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίηση τους για την ποιότητα διακοπών που προσφέρουμε”.

Γνωστό για την πληθώρα ανέσεων που προσφέρει σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και πολυτέλειας, το Elysium αποτελεί αναμφίβολα ένα δημοφιλές και πολυβραβευμένο θέρετρο, ενώ για περισσότερα από 20 χρόνια και σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Λεμεσού το Mediterranean αποτελεί ιδανικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από διάφορες χώρες. Συνδυάζοντας άψογα τη χαλάρωση με την πολυτέλεια, τα ξενοδοχεία της Stademos Hotels PLC έχουν πλέον καθιερωθεί ως ειδυλλιακοί και αγαπημένοι προορισμοί.