Μια συνταγή επιτυχίας!

Τα ξενοδοχεία Kanika Hotels & Resorts ανακοίνωσαν ότι το ξενοδοχείο τους Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, έχει κερδίσει το περιβόητο Gold Medal για το 2013 σαν καλύτερη διαμονή Thomson a la carte.

Εν τω μεταξύ, τα ξενοδοχεία της Kanika συνεχίζουν να θριαμβεύουν σε όλα τα διεθνή βραβεία αντικατοπτρίζοντας μια συνταγή επιτυχίας και υπεροχής.

Μέχρι το Μάιο του 2014, τα ξενοδοχεία είχαν ήδη κατακλυστεί από επαίνους, παρουσιάζοντας ένα ενθαρρυντικό μείγμα σχολίων και ψήφων ικανοποιημένων πελατών, επιθυμητά βραβεία της βιομηχανίας και ανεξάρτητες αξιολογήσεις τρίτων για τη βιωσιμότητά μας και τις πολιτικές περιβαλλοντικής συνείδησης, τις συνθήκες εργασίας και την εμπλοκή μας σε κοινωνικά θέματα.

Το ξενοδοχείο Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, κέρδισε το τιμημένο βραβείο Trip Advisor στα βραβεία Traveler’s Choice για το 2014, αφού διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα 25 ξενοδοχεία της Κύπρου. Το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα ήταν το νούμερο ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κύπρο στο Traveler’s Choice, καθώς επίσης ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στα Holiday Check Awards.

Το Elias Beach Hotel ήταν επίσης ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Traveler’s Choice αφού διακρίθηκε ως το 4ο καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κύπρο και 24ο ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο.