Με ακόμα δύο σημαντικά βραβεία αναγνωρίστηκε το ξενοδοχείο Four Seasons στα φετινά Time-Out Eating Awards.
Συγκεκριμένα, στα φετινά βραβεία τα οποία, μέσω ψηφοφορίας που προέρχεται από ειδικούς του
κλάδου και από το κοινό, επιδιώκουν την αναγνώριση των καλύτερων στο χώρο της γαστρονομίας, το
ξενοδοχείο Four Seasons έλαβε το πρώτο βραβείο για το εστιατόριο Vivaldi στην κατηγορία
«Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου», ενώ παράλληλα ο Executive Chef του ξενοδοχείου Πανίκος
Χατζηττοφή, βραβεύτηκε ως «Chef of the Year».
«Το εστιατόριο Vivaldi του ξενοδοχείου Four Seasons, λαμβάνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το βραβείο
του καλύτερου εστιατορίου ξενοδοχείου, πιστοποιώντας έτσι την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία
των γαστρονομικών του δημιουργιών αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση», αναφέρει σχετική
ανακοίνωση του ξενοδοχείο. Όπως προσθέτει, το εστιατόριο Vivaldi ξεχωρίζει για το αριστοκρατικό
του στυλ και τις υψηλές γαστρονομικές γεύσεις που πηγάζουν από την καθαρόαιμη ιταλική κουζίνα,
ικανοποιώντας και τους πιο ποιοτικά απαιτητικούς πελάτες.
Η αναγνώριση του Four Seasons αντανακλάται και μέσα από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του,
το οποίο αποτελεί και τον πυρήνα για την συνεχόμενη εξέλιξη και δυναμική του ξενοδοχείου.
Ακόμα μια διάκριση ήρθε με τη βράβευση του επί 19 χρόνια Executive Chef του Four Seasons,
Πανίκος Χατζηττοφής ως «Chef of the Year». Ο κ. Χατζηττοφής μαζί με την ομάδα των chef του
ξενοδοχείου της οποίας ηγείται ευθύνεται για τις γευστικές και ευφάνταστες δημιουργίες που
προσφέρουν τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.