Σεμινάρια και Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Έρευνας για τον εντοπισμό εμποδίων και διαμόρφωση κινήτρων για τη προσέλευση προσωπικού στον ξενοδοχειακό κλάδο

Read More

FacebookTweetLinkedIn H Παρουσίαση Έρευνας για τον εντοπισμό εμποδίων και διαμόρφωση κινήτρων για τη προσέλευση προσωπικού στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Οι παρουσιάσεις από το Συνέδριο “Τουρισμός: Η πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη” – Μάρτης 2023

Read More

FacebookTweetLinkedIn Στην παρουσία του υφυπουργού Τουρισμού, πρεσβευτών, κυβερνητικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών του τουριστικού τομέα από Κύπρο, Ελλάδα και.

Δωρεάν Σεμινάρια στο Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Τουρισμό

Read More

FacebookTweetLinkedIn Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδας-Κύπρου 2014-2020 «Ανάδειξη και διάδοση.

Οι παρουσιάσεις από το Συνέδριο “Τουρισμός: Η επόμενη μέρα” – Απρίλιος 2022

Read More

FacebookTweetLinkedIn Με τον τουριστικό τομέα να βρίσκεται ενώπιον νέων προκλήσεων, οι επερχόμενες εξελίξεις είναι καθοριστικές για τον τουριστικό.

Τα 12 σήματα ποιότητας (Labels) του Υφυπουργείου

Read More

FacebookTweetLinkedIn Το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο ΣΤΕΚ – ACTE – Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου σας προσκαλούν την Τρίτη.

H στροφή στην ποιότητα η μόνη λύση για τον κυπριακό τουρισμό Ειδήσεις

Read More

FacebookTweetLinkedIn Στην παρουσία υπουργών, κυβερνητικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών του κλάδου από Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία κι άλλες χώρες,.