• Ο Σύνδεσμος χαιρετίζει την εκστρατεία της Τροχαίας στην περιοχή

 Ο ΣΤΕΚ εκφράζει την ικανοποίηση του για τις δύο στοχευμένες εκστρατείες της Τροχαίας την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού. Όπως κατέδειξαν τα αποτελέσματα της εν λόγω εκστρατείας, εκατοντάδες ήταν οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις, κάτι που επιβεβαιώνει τη θέση του ΣΤΕΚ ότι η περιοχή χρήζει ιδιαίτερης και συνεχούς αστυνόμευσης ώστε να επιτευχθεί πλήρως η πάταξη του φαινομένου της οχληρίας.

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΤΕΚ απευθύνθηκε πρόσφατα με επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για επίλυση του προβλήματος το οποίο ταλανίζει εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια την ξενοδοχειακή βιομηχανία αλλά και τους περίοικους της συγκεκριμένης περιοχής.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αρχηγό Αστυνομίας και τα μέλη της δύναμης, καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο έχει ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο. Τόσο λόγω της οχληρίας σε ακατάλληλες ώρες όσο και λόγω των ζητημάτων οδικής ασφάλειας που δημιουργούνται. Στη δύσκολή αυτή περίοδο που διέρχεται ο κλάδος, και ενώ προσπαθούμε να αναδείξουμε την Κύπρο ως ένα ποιοτικό τουριστικό προορισμό, τέτοια φαινόμενα δυσχεραίνουν την όλη προσπάθεια», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου, Χρυσαίμιλη Ψηλογένη.

Ο ΣΤΕΚ δηλώνει έτοιμος να στηρίξει κάθε προσπάθεια για αναχαίτιση του φαινομένου αυτού, και καλεί τόσο την Αστυνομία όσο και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς να μην περιοριστούν στη συγκεκριμένη εκστρατεία αλλά να συνεχίσουν τις απαιτούμενες δράσεις και ενέργειες για την πλήρη πάταξη του φαινομένου που μαστίζει την περιοχή.