Μία τελευταία ευκαιρία θα έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν σε θέματα θρησκευτικού και πολιτισμικού τουρισμού, μέσα από τα προγράμματα κατάρτισης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ).

Ο ΣΤΕΚ πρόσφατα υλοποίησε με επιτυχία τους προγραμματισμένους κύκλους επαγγελματικής κατάρτισης στα παραπάνω θέματα, αποσπώντας εξαιρετικά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες. Για όσους δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τους πρώτους κύκλους, ο ΣΤΕΚ διοργανώνει δύο ακόμα τελευταίους κύκλους σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά.

Το πρόγραμμα κατάρτισης, παρέχεται δωρεάν από τον ΣΤΕΚ στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδας-Κύπρου 2014-2020 και την πράξη RE-CULT, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων φορέων, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, το Υπουργείο Τουρισμού Ελλάδας, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Εκκλησία της Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 16 ωρών και ολοκληρώνεται σε 2 ή σε 4 ημέρες, ενώ στους συμμετέχοντες χορηγείται πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Τα νέα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο SEMELI στη Λευκωσία στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

 

1ος κύκλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΩΡΕΣ
26/09, 27/09, 28/09 & 29/09 17:00 – 21:00

2ος κύκλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΩΡΕΣ
28/09 & 29/09 09:00-18:00

 

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης, ακολουθήστε το link:

https://docs.google.com/forms/d/1i4jbwb-z5n_6rpjP-sFBjCEdDdCzEeFHCwIhPSj3B6M/edit

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεμιναρίων επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του ΣΤΕΚ (www.acte.com.cy) ή πατώντας ΕΔΩ. Για άλλες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση eflekou@icapcrif.com.