Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδας-Κύπρου 2014-2020 και της πράξης «SMART TOUR: Νησιά – Ελκυστικοί Προορισμοί της Μεσογείου», καλεί όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και λοιπούς ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο κατάρτισης που παρέχεται δωρεάν και στοχεύει στην ενημέρωση των φορέων του τουρισμού και την ανάπτυξη ικανοτήτων των επαγγελματιών και των εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού, καθώς και της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε θέματα στρατηγικής προώθησης του τουρισμού στην ψηφιακή εποχή.

Σημειώνεται ότι η πράξη SMART TOUR αποτελεί μία ολοκληρωμένη στρατηγική αναβάθμισης της τουριστικής ταυτότητας και του «τουριστικού προϊόντος» των περιοχών αναφοράς, δηλαδή των νησιών του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, της Κρήτης και της Κύπρου. Ανάμεσα στις κυριότερες εκροές του έργου περιλαμβάνεται η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων των επαγγελματιών του τουρισμού.

Το σεμινάριο αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες συνολικής διάρκειας 80 ωρών. Θα πραγματοποιηθεί σε τρεις επαναλήψεις, στη Λευκωσία (19 Ιουνίου-01 Ιουλίου), Λάρνακα (03-15 Ιουλίου), και Λεμεσό (04-15 Σεπτεμβρίου). Τις ημέρες των σεμιναρίων, οι εκπαιδεύσεις θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 09:00-17:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά, ενώ μετά το πέρας του σεμιναρίου θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://t.ly/aTe4

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΜΕΣΟΣ